Ynaya ThuiszorgParticuliere thuiszorg

Particuliere  thuiszorg

Bij Ynaya Particuliere Thuiszorg bent ú aan het roer. Hier bepaalt ú hoeveel zorg u nodig heeft en welke precieze hulp u wenst. Geen afhankelijkheid van gemeentelijke instanties of verzekeraars; u betaalt uw particuliere zorg zelf. In de meeste gevallen kunt u zelfs een PGB-budget aanvragen.

In de wereld van particuliere zorg draait alles om ú. U hebt volledige controle en bent niet gebonden aan bureaucratische zorginstanties. Alle afspraken maakt u rechtstreeks met ons, de zorgaanbieder.

Uw overeenkomst richt u zelf in naar uw behoeften. En als die behoeften veranderen, past u de afspraken gewoon aan, in overleg met ons.

Bij Ynaya Particuliere Thuiszorg nemen we de tijd voor u. U regelt alles zelf, zonder per se een indicatie nodig te hebben. U betaalt de zorg uit eigen middelen, maar als u een PGB hebt, kunt u dat gebruiken om een deel van onze zorg te bekostigen.

Wij van Ynaya Thuiszorg maken tijd voor u. We onderhouden contact met uw familie en mantelzorgers en doen er alles aan om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, met de juiste zorg op maat.

Onze zorg is zowel permanent als tijdelijk in te zetten. Of u nu net uit het ziekenhuis komt, ondersteuning nodig heeft of moet revalideren, wij zijn er voor u, dag en nacht, of u nu thuis woont, in een instelling of aanleunwoning.

We bieden een scala aan zorgdiensten, waaronder wijkzorg, 12-uurs zorg, 24-uurs zorg, flexibele 5-uurs zorg, palliatieve zorg, dementiezorg, Alzheimerzorg en nachtzorg.

Ons ervaren team staat voor u klaar. Neem gerust contact op. Ynaya Thuiszorg, met hart voor de zorg, gevestigd in Rotterdam.

× Hoe kan ik je helpen?